Solarium stockholm privat spa stockholm

solarium stockholm privat spa stockholm

Koppla av tillsammans med dina vänner eller arbetskollegor i en privat miljö. Vår spa och relax kallad Arnalids ligger på Birkagatan 27 (St: Eriksplan). Bodywash; Borstar, Kammar; Strykjärn; Solarium & Massagefåtölj ingår även i priset. Hur kan vi få den här dagen att bli perfekt? Njut en klassisk svensk massage, få en skönhetsbehandling, bli utmanad av våra personliga tränare, besök vår. Happy Island är Västerås modernaste och mest exklusiva kedja med solarium och relax. Våra anläggningar finns tillgängliga på två adresser i Västerås.

Solarium stockholm privat spa stockholm - porno

Spa, salongsbad, romersk bad- och bastuavdelning, solterrass, gym, barberarsalong och ekologisk restaurang är bara några faciliteter som du kan njuta av här. Här hittar ni också toppmoderna och kraftfulla solarium. Njut av bubbelpool, traditionell bastu, infraröd bastu och massagefåtölj. Ja, det går bra att betala i förväg i Sturebadets reception eller direkt via vår hemsida då du bokar online. Kyl och frys med ismaskin finns tillgänglig nära baren. Unna dig en härlig massage i höst! Paketering ingår i kostnaden för Spaogrammet.

Videos

Best Western Ta Inn Hotel, Västerås, HD Review

Solarium stockholm privat spa stockholm - sex

Väljer ni att komma vardagar ej rödadagar mellan är priset kr för två timmar. Slappna av i relaxstolar med lugn musik, levande ljus, frukt, snacks och juice. Hur gör jag om jag vill köpa ett presentkort men inte kan komma in och köpa det på plats? solarium stockholm privat spa stockholm

0 thoughts on “Solarium stockholm privat spa stockholm

Leave a Comment